Fantastiske familie- og grupperejser

90 % af alle, vi indhenter tilbud til, sparer både penge og tid på planlægningen af en familie- eller grupperejse.

Rejser der skaber minder

Vil I fejre farmors fødselsdag på Mallorca, eller er drømmen at rejse ud i verden og lade hverdagslivet blive tilbage, så hjælper vi jer godt på vej.

Lad os overtage planlægningen

Rejser kan være uoverskuelige at planlægge – især når man er mange, der rejser sammen. Med vores erfaring og kontaktflade får I et værdifuldt forspring.

Fortæl os om jeres drømmerejse

Lad os tage en snak om, hvordan jeres drømmerejse ser ud, så går vi i gang med at indhente tilbud og forhandle priser, så I får netop den ferie, der matcher jeres vildeste forventninger.

Få et 100% gratis tilbud

Har I allerede fået et tilbud fra et rejsebureau, undersøger vi gerne, om det kan gøres endnu bedre.

Vælger I ikke at benytte det tilbud, vi forhandler os frem til, så koster det jer ingenting. Siger I ja, så er vi med jer hele vejen til i kommer hjem igen. I kan derfor trygt booke en rejse gennem Rejserådgiverne.

Familierejser
Grupperejser

Billigere grupperejse med de bedste betingelser i bagagen

Lad Rejserådgiverne gøre det nemmere og billigere for jer at arrangere den næste  billige studietur, firmarejse eller grupperejse. Fortæl os om jeres drømme, og lad os komme i gang med det samme.

Familie- og grupperejser til hele verden

Uanset om jeres drømmerejse går til Australien, Sydamerika eller et helt tredje sted, kan vi sammensætte en rejse, der får jeres drømme til at gå i opfyldelse.

Vi planlægger alt fra jordomrejser til familiefødselsdage på Gran Canaria, og vi går hverken på kompromis med kvalitet, priser eller betingelser.

I sparer en masse tid, og I får fordelen af vores professionelle forhandlingsevner, når pris og betingelser skal fastsættes. 

Hvis I vil vide mere om, hvordan vi kan gøre jeres næste rejse til noget ganske særligt, så kontakt os og hør nærmere.

Grupperejser til hele verden

Kontakt

Rejserådgiverne ApS

Frydenlund 56
7120 Vejle Ø
Tlf: 20 64 55 33
info@rejseraadgiverne.dk

Cvr: 40193332

 

Kontakt os

14 + 1 =