Bedre og billigere rejser
– helt enkelt

Skræddersyede rejseoplevelser

Vores mission er at gøre det lettere for jer, at gøre jeres drømmerejse til virkelighed. Vi indhenter tilbud fra seriøse og velrenommerede flyselskaber og samarbejdspartnere i hele verden, og vi forhandler priser og vilkår, så I får den bedste rejse til den billigste pris. 

Det betyder, at I kan koncentrere jer om alt det sjove, og samtidig er I sikret de bedste priser, de mest fordelagtige betingelser og de største oplevelser.
Vi klarer ikke bare papirarbejdet, vi deler også gerne ud af vores viden om de forskellige rejsemål, så I finder den helt rigtige destination…

Vi gør rejsedrømme til virkelighed

 Rejserådgiverne er et uvildigt rejsebureau, der har til formål at gøre det komplicerede enkelt. Det gør det nemmere og mere overskueligt at sammenligne tilbud fra flyselskaber, hoteller og turoperatører rundt omkring i verden. Målet er at hjælpe jer til billigere rejser, uden I skal gå på kompromis med kvaliteten.

Virksomheden er stiftet af Jacob Lund, der har mange års erfaring med at arrangere gruppe-, studie-, familie- og konferencerejser for et større dansk rejsebureau. Her erfarede han, at mange har svært ved at overskue og sammenligne tilbud på især større rejser med 10+ rejsedeltagere. Og det blev begyndelsen på Rejserådgiverne. 

Rejserådgiverne er ikke afhængige af enkelte flyselskaber, hotelkæder eller turoperatører, vi går kun jeres ærinde. Vores kendskab til branchen gør det muligt at spare mange penge på studierejser, firmarejser og større familierejser, så I kan opleve mere på destinationen eller simpelthen komme billigere afsted. 

Vi kender branchen indefra og ved hvilke flyselskaber, hoteller og turoperatører, der er billige på de forskellige destinationer og tidspunkter. Samtidig ved vi alt om betalingsbetingelser og afbestillings- og annulleringsregler, så I heller ikke behøver at spekulere på det.

Vi ønsker kun tilfredse kunder. Derfor koster det ikke en krone, hvis I vælger ikke at benytte det tilbud, vi forhandler til jer. Vælger I at benytte tilbuddet, koster det præcis det beløb, vi har aftalt på forhånd. Hverken mere eller mindre.

 

 

 

Hos os er jeres rejseplaner
i gode hænder…

De bedste betingelser

Vi sørger for, at I får de mest fordelagtige betalings- og afbestillingsbetingelser, så I trygt kan bestille jeres rejse.

Tryghed

Vi indhenter kun tilbud fra seriøse og velrenommerede flyselskaber, hoteller og turoperatører.

Uforpligtende tilbud

Vores service er 100% uforpligtende. Hvis I ikke ønsker at benytte vores tilbud, koster det jer ikke en krone.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres næste rejse

Kontakt

Rejserådgiverne ApS

Frydenlund 56
7120 Vejle Ø
Tlf: 20 64 55 33
info@rejseraadgiverne.dk

Cvr: 40193332

 

Kontakt os

10 + 11 =